Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Paštika z kachních jater

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
712 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Kačaciu pečeň umyjeme a vložíme na hodinu do mlieka. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masle, pridáme pokrájanú pečeň a podusíme do mäkka. Potom pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu, trocha mletého korenia, soľ, rozotretý cesnak, horčicu a na tvrdo uvarené posekané vajce. Všetko zmiešame a zomelieme na mäsovom mlýnčeku. Z masy sformujeme podlhovastú šišku, ktorú zabalíme do alobalu a dáme do chladničky stuhnúť.

Bulb Tip k receptu

Láhodná paštéta sa robí s husacej pečene.


Přidat na Pinterest
Jozef

30. 06. 2010, Recept navštíven: 4097x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika velmi chutná

22. 09. 2016, 18:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyvborný recept na paštiku

23. 10. 2016, 20:19

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
odporúčam tento skvelý recept na paštiku

12. 07. 2017, 14:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaná paštika, chutí vynikajúco

29. 08. 2017, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře