Paštika z kachních jater
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
712
kalorií
0.0g
cukrů
56.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Kachní játra omyjte a vložte na hodinu do mléka. Na másle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte nakrájená játra a duste je doměkka. Pak přidejte housku namočenou a vymačkanou v mléce, trochu mletého pepře, sůl, rozetřený česnek, hořčici a nakrájené vejce uvařené natvrdo. Vše smíchejte dohromady a umelte na masovém mlýnku. Ze směsi vytvarujte podlouhlou šišku, zabalte ji do fólie a dejte ztuhnout do lednice.
Tip k receptu
Láhodná paštéta sa robí s husacej pečene.
Jozef30. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.