Paštika z kachních jater

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

712 kalorií
0.0g cukrů
56.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Kačaciu pečeň umyjeme a vložíme na hodinu do mlieka. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masle, pridáme pokrájanú pečeň a podusíme do mäkka. Potom pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu, trocha mletého korenia, soľ, rozotretý cesnak, horčicu a na tvrdo uvarené posekané vajce. Všetko zmiešame a zomelieme na mäsovom mlýnčeku. Z masy sformujeme podlhovastú šišku, ktorú zabalíme do alobalu a dáme do chladničky stuhnúť.

Tip k receptu

Láhodná paštéta sa robí s husacej pečene.

přidejte na:
Chybí obrázek

30. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
paštika velmi chutná

22. 09. 2016, 18:10

Chybí obrázek
vyvborný recept na paštiku

23. 10. 2016, 20:19

Chybí obrázek
odporúčam tento skvelý recept na paštiku

12. 07. 2017, 14:00

Chybí obrázek
vyskúšaná paštika, chutí vynikajúco

29. 08. 2017, 19:06

Chybí obrázek
dobrá paštika

17. 03. 2019, 20:29

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.