Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Perníková roláda

Perníková roláda
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3240 kalorií, 22.0g cukrů, 129.0g tuků, 67.0g bílkovin

Příprava

Zo surovín (okrem čokolády, hrozienok, orechov a lekváru) vypracujeme cesto a necháme ho 4 hodiny stáť. Potom ho rozvaľkáme na tenký plátok - obdĺžnik, /medzi mikroténom - cesto je krehké/, potrieme lekvárom, poukladáme na to orechy, hrozienka a pokrájanú čokoládu. Stočíme do rolády, potrieme vajíčkom a dáme piecť na pomastený plech. Po upečení a vychladnutí krájame na plátky.

oriestok

07. 12. 2009, Recept navštíven: 2717x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Perníková roláda

Perníková roláda

Zo surovín (okrem čokolády, hrozienok, orechov a lekváru) vypracujeme cesto a necháme ho 4 hodiny stáť. Pot...

Zobrazit všechny podobné recepty k Perníková roláda Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá rolada

06. 10. 2016, 09:41

Přidat komentář

Facebook komentáře