Perníková roláda
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
3240
kalorií
22.0g
cukrů
129.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Zo surovín (okrem čokolády, hrozienok, orechov a lekváru) vypracujeme cesto a necháme ho 4 hodiny stáť. Potom ho rozvaľkáme na tenký plátok - obdĺžnik, /medzi mikroténom - cesto je krehké/, potrieme lekvárom, poukladáme na to orechy, hrozienka a pokrájanú čokoládu. Stočíme do rolády, potrieme vajíčkom a dáme piecť na pomastený plech. Po upečení a vychladnutí krájame na plátky.
oriestok07. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.