Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Perníková roláda

Perníková roláda

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3240 kalorií 22.0g cukrů 129.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Zo surovín (okrem čokolády, hrozienok, orechov a lekváru) vypracujeme cesto a necháme ho 4 hodiny stáť. Potom ho rozvaľkáme na tenký plátok - obdĺžnik, /medzi mikroténom - cesto je krehké/, potrieme lekvárom, poukladáme na to orechy, hrozienka a pokrájanú čokoládu. Stočíme do rolády, potrieme vajíčkom a dáme piecť na pomastený plech. Po upečení a vychladnutí krájame na plátky.


oriestok

07. 12. 2009, Recept navštíven: 2906x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá rolada

06. 10. 2016, 09:41

Přidat komentář

Facebook komentáře