Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Piccata

Piccata
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1128 kalorií, 0.0g cukrů, 34.0g tuků, 38.0g bílkovin

Příprava

Teľacie rezne jemne naklepeme a posypeme čiernym korením. Na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Po opečení mäso z oboch strán posolíme. Podlejeme vínom a pridáme 1 lyžičku masla, ako aj šťavu z 1/2 citróna. Uvarenú ryžu dáme na teplú misu a posypemé strúhaným parmazanom, uložíme rezne, ktoré polejeme šťavou a ozdobíme rozkrájanou polovicou citróna. Rajčiaky a petržlenovú vňať tiež použijeme na ozdobu.

Bulb Tip k receptu

Piccata je veľmi chutne talianske jedlo, ktoré som ochutnal v Sorrente. Zapíja sa pohárom dobrého vínka.

Jozef

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2292x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Piccata

Piccata

Teľacie rezne jemne naklepeme a posypeme čiernym korením. Na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Po opečení ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Piccata Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre chutne jedlo

20. 09. 2016, 21:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra talianska specialita

01. 11. 2016, 13:33

Přidat komentář

Facebook komentáře