Chybějící obrázek

Piccata

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1128 kalorií
0.0g cukrů
34.0g tuků
38.0g bílkovin


Příprava

Teľacie rezne jemne naklepeme a posypeme čiernym korením. Na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Po opečení mäso z oboch strán posolíme. Podlejeme vínom a pridáme 1 lyžičku masla, ako aj šťavu z 1/2 citróna. Uvarenú ryžu dáme na teplú misu a posypemé strúhaným parmazanom, uložíme rezne, ktoré polejeme šťavou a ozdobíme rozkrájanou polovicou citróna. Rajčiaky a petržlenovú vňať tiež použijeme na ozdobu.

Tip k receptu

Piccata je veľmi chutne talianske jedlo, ktoré som ochutnal v Sorrente. Zapíja sa pohárom dobrého vínka.

přidejte na:
Jozef

10. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre chutne jedlo
palino 20. 09. 2016, 23:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobra talianska specialita
katka16031 01. 11. 2016, 14:33