Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Piccata

Piccata

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1128 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Teľacie rezne jemne naklepeme a posypeme čiernym korením. Na rozpálenom oleji sprudka opečieme. Po opečení mäso z oboch strán posolíme. Podlejeme vínom a pridáme 1 lyžičku masla, ako aj šťavu z 1/2 citróna. Uvarenú ryžu dáme na teplú misu a posypemé strúhaným parmazanom, uložíme rezne, ktoré polejeme šťavou a ozdobíme rozkrájanou polovicou citróna. Rajčiaky a petržlenovú vňať tiež použijeme na ozdobu.

Bulb Tip k receptu

Piccata je veľmi chutne talianske jedlo, ktoré som ochutnal v Sorrente. Zapíja sa pohárom dobrého vínka.


Jozef

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2399x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre chutne jedlo

20. 09. 2016, 21:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra talianska specialita

01. 11. 2016, 13:33

Přidat komentář

Facebook komentáře