Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní drůbeží játra

Pikantní drůbeží játra

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1296 kalorií 4.0g cukrů 51.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Játra omyjeme a obalíme v mouce. Uzený špek nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. Vyjmeme ho děrovanou naběračkou a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme játra, která po obou stranách opečeme, zalijeme sojovou omáčku a posypeme kořením. Přidáme prolisovaný česnek a podlijeme teplou vodou. Přidáme kečup, dle chuti opepříme. Dusíme do měkka a dosolíme. Dozdobíme vyškvařeným špekem, který jsme odložili stranou.

Bulb Tip k receptu

Grilovací koření můžeme nahradit kořením Zlaté kuře. Poté mají nudličky lepší chuť.


Mall

09. 12. 2009, Recept navštíven: 3090x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře