Pikantní drůbeží játra
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1296
kalorií
4.0g
cukrů
51.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Játra omyjeme a obalíme v mouce. Uzený špek nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. Vyjmeme ho děrovanou naběračkou a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme játra, která po obou stranách opečeme, zalijeme sojovou omáčku a posypeme kořením. Přidáme prolisovaný česnek a podlijeme teplou vodou. Přidáme kečup, dle chuti opepříme. Dusíme do měkka a dosolíme. Dozdobíme vyškvařeným špekem, který jsme odložili stranou.
Tip k receptu
Grilovací koření můžeme nahradit kořením Zlaté kuře. Poté mají nudličky lepší chuť.
Mall09. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.