Pikantní řízečky
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
12h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
5368
kalorií
5.0g
cukrů
32.0g
tuků
240.0g
bílkovin
Příprava
Maso na krájíme na menší řízečky (můžeme také na nudličky). Připravíme si marinádu z olivového oleje, grilovacího koření, utřeného česneku a sojové omáčky. Maso v ní necháme uležet ideálně přes noc, nemáme-li čas, alespoň na 2 hodiny. Obalujeme klasicky v mouce, vajíčku a strouhance, do které jsme nasekali najemno jarní cibulku (její zelenou část).
Tip k receptu
Marinádu můžeme připravit také z koření gyros či mexického koření. Výborné jsou s jakýmkoli salátem nebo se zelenými fazolkami.
Zuzana Mellenová09. 04. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 13. 03. 2014, 11:48
© 2024, Railsformers s.r.o.