Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní řízečky

Pikantní řízečky

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 12h 20min
Nutriční hodnoty
5368 kalorií 5.0g cukrů 32.0g tuků 240.0g bílkovin

Příprava

Maso na krájíme na menší řízečky (můžeme také na nudličky). Připravíme si marinádu z olivového oleje, grilovacího koření, utřeného česneku a sojové omáčky. Maso v ní necháme uležet ideálně přes noc, nemáme-li čas, alespoň na 2 hodiny. Obalujeme klasicky v mouce, vajíčku a strouhance, do které jsme nasekali najemno jarní cibulku (její zelenou část).

Bulb Tip k receptu

Marinádu můžeme připravit také z koření gyros či mexického koření. Výborné jsou s jakýmkoli salátem nebo se zelenými fazolkami.


Zuzana Mellenová

09. 04. 2009, Recept navštíven: 5776x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrý tip, do strouhanky bych přidala ještě kukuřičné lupínky a řízečky pak budou křupavější, jako z KFC
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

13. 03. 2014, 10:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mini rezníky naozaj chutné

21. 10. 2015, 19:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

25. 04. 2016, 10:20

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektne pikantné rizečky

07. 09. 2016, 09:03

Přidat komentář
Thumb
Zajímavá změna, moc nám chutnalo!

Hanýsek 01. 05. 2010, 15:51

Facebook komentáře