Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3230 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 123.0g bílkovin

Příprava

Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme k ni maso a z obou stran je opečeme. Podlijeme trochou piva a vody, přidáme prolisovaný česnek, koření a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem. Před koncem přípravy přidáme strouhanku a chvíli povaříme. Maso rozdělíme na talíře a přelijeme vydušenou šťávou. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelným salátem.


Alirtecka

28. 11. 2010, Recept navštíven: 2776x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektný pivovarský bôčik

15. 12. 2016, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře