Chybějící obrázek

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

3230 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
123.0g bílkovin


Příprava

Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme k ni maso a z obou stran je opečeme. Podlijeme trochou piva a vody, přidáme prolisovaný česnek, koření a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem. Před koncem přípravy přidáme strouhanku a chvíli povaříme. Maso rozdělíme na talíře a přelijeme vydušenou šťávou. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.

Tip k receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelným salátem.

přidejte na:
Alirtecka

28. 11. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
perfektný pivovarský bôčik

hanka 15. 12. 2016, 20:12

Přidat komentář