Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
3230
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
123.0g
bílkovin
Příprava
Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme k ni maso a z obou stran je opečeme. Podlijeme trochou piva a vody, přidáme prolisovaný česnek, koření a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem. Před koncem přípravy přidáme strouhanku a chvíli povaříme. Maso rozdělíme na talíře a přelijeme vydušenou šťávou. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.
Tip k receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelným salátem.
28. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.