Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

3230 kalorií, 0.0g cukrů, 28.0g tuků, 123.0g bílkovin

Příprava

Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme k ni maso a z obou stran je opečeme. Podlijeme trochou piva a vody, přidáme prolisovaný česnek, koření a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem. Před koncem přípravy přidáme strouhanku a chvíli povaříme. Maso rozdělíme na talíře a přelijeme vydušenou šťávou. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelným salátem.

Alirtecka

28. 11. 2010, Recept navštíven: 2633x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme naje...

Pivovarský guláš ze sojových kostek

Pivovarský guláš ze sojových kostek

Sojové kostky podle návodu na obalu povaříme v osolené vodě ochucené masoxem. Uvařené kostky dobře scedíme....

Zobrazit všechny podobné recepty k Pivovarský bůček ( Bůček na pivě) Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře