Plněné husí krky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1036
kalorií
0.0g
cukrů
53.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Bravčové mäso aj s cibuľou zomelieme, huby pokrájame, pridáme podusenú vychladnutú ryžu, soľ, korenie, vajce a pomiešame. Čisté husacie krky(len kožky), na jednom konci zviažeme niťou, naplníme hmotou a koniec tiež zviažeme. Naplnené krky osolíme, dáme na pekáč, pridáme masť, trocha podlejeme vodou a upečieme. počas pečenia podlievame výpekom. Podávame so zemiakmi a kyslou surovou kapustou.
Jozef24. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.