Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněné okurky posypané Eidamem

Plněné okurky posypané Eidamem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 35min 2h 15min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 2.0g cukrů 54.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Okurky omyjeme, rozkrojíme podélně na polovinu a vydlabeme jadérka. Maso dáme do hrnce, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, bobkový list, pepř, nové koření, osolíme, zalijeme vodou tak, aby maso bylo potopené a uvaříme doměkka. Když je maso uvařené, nakrájíme ho na menší kousky a umeleme na mlýnku na maso. K mletému masu přidáme vejce, strouhanku a pořádně promícháme. Touto směsí poté plníme vydlabanou okurku, dáme ji do máslem vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným Eidamem a zapečeme v troubě. Pečeme při 180°C, cca 10 minut.


Beruska64

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1817x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vylepšuji parmezánem a dávám mořskou sůl.
Přidané ingredience: parmezán

07. 03. 2013, 19:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zauiímave plnene uhorky

07. 01. 2017, 14:57

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné uhorky

04. 02. 2017, 20:27

Přidat komentář

Facebook komentáře