Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněné okurky posypané Eidamem

Plněné okurky posypané Eidamem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 1h 35min
Celkový čas: 2h 15min , porce

780 kalorií, 2.0g cukrů, 54.0g tuků, 28.0g bílkovin

Příprava

Okurky omyjeme, rozkrojíme podélně na polovinu a vydlabeme jadérka. Maso dáme do hrnce, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, bobkový list, pepř, nové koření, osolíme, zalijeme vodou tak, aby maso bylo potopené a uvaříme doměkka. Když je maso uvařené, nakrájíme ho na menší kousky a umeleme na mlýnku na maso. K mletému masu přidáme vejce, strouhanku a pořádně promícháme. Touto směsí poté plníme vydlabanou okurku, dáme ji do máslem vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným Eidamem a zapečeme v troubě. Pečeme při 180°C, cca 10 minut.

Beruska64

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1680x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněné okurky posypané Eidamem

Plněné okurky posypané Eidamem

Okurky omyjeme, rozkrojíme podélně na polovinu a vydlabeme jadérka. Maso dáme do hrnce, přidáme nadrobno na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněné okurky posypané Eidamem Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vylepšuji parmezánem a dávám mořskou sůl.
Přidané ingredience: parmezán

07. 03. 2013, 19:03

Přidat komentář

Facebook komentáře