Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Polévka s vločkami a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1100 kalorií 5.0g cukrů 30.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Ovesné vločky nasucho opražíme v hrnci, pak přidáme máslo, necháme rozpustit a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, vložíme kostku bujónu, přisypeme houbové koření a kmín. Přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a na kostičky nakrájený řapíkatý celer a vše povaříme doměkka. Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a vsypeme nakrájenou zelenou petrželku.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

20. 06. 2016, Recept navštíven: 3396x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá polievka

25. 04. 2016, 10:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutna polievka

02. 05. 2016, 09:53

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nenáročná a chutná polievka

03. 05. 2016, 19:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je celkom chutná

21. 05. 2016, 19:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je dobrá

26. 05. 2016, 19:40

planeta
Restaurant_star
dobrá, zdravá polévka, jen já přidávám i trochu libečku
Přidané ingredience: libeček

27. 05. 2016, 12:18

testerAndroid
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Test

15. 12. 2016, 21:04

Přidat komentář
Zouhee
Stále mne fascinuje, že jsou do sekce VEGETARIÁNSKÉ zařazeny i pokrmy obsahující SLEPIČÍ BUJÓn. O ani nemluvím, to jaksi není živočišné pro spoustu tzv. vegetariánů, ale fakt mě tahle benevolence baví... Myslím ironicky. Jinak recept fajn, dobrý, jen prostě není Vege...

Zouhee 19. 06. 2016, 19:21

Veronika
Recept je již opraven. Díky za upozornění. Vaše sRecepty.CZ

Veronika 20. 06. 2016, 08:32

Marcianto
To mám nejraději, když někdo nepřidá žádný recept, ale druhé umí kritizovat a hledat mouchy v přípravě. Přitom všichni víme, že slepičí bujón nemá se slepicí nic společného. Je to pouze ochucovadlo. Stejně by se dal použít zeleninový bujón.

Marcianto 20. 06. 2016, 17:52

Facebook komentáře