Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z červené řepy II.

Polévka z červené řepy II.

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
882 kalorií 70.0g cukrů 41.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Očištěnou řepu nastrouháme, přidáme ocet, polovinu másla a podlejeme polovinou vývaru. Dusíme doměkka. Kořenovou zeleninu pokrájíme a vaříme ve zbytku vývaru. Řepu i kořenovou zeleninu propasírujeme. Uděláme jíšku ze zbytku másla a hl.mouky a vaříme asi 10 minut, osolíme a opepříme dle chutě. Před podáním vmícháme smetanu.


mrak

09. 12. 2009, Recept navštíven: 1684x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře