Polévka z Halibuta
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1422
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
137.0g
bílkovin
Příprava
Halibuta pokrájame na kocky a odložíme. Hovädzie mäso pokrájané na rezančeky, 2 lyžice sójovej omáčky, nadrobno pokrájané šalotky a cesnak rozotretý so soľou, sezam a mleté čierne korenie dáme do kastróla na olej a opekáme, kým mäso nezhnedne. Zalejeme vodou pridáme kvaku (tuřín) pokrajanú na rezančeky a zvyšne lyžice sójovej omáčky. Prikryjeme a varime do polomäkka. Potom vložíme rybu, pokrájanú na kúsky, a ďumbier (zázvor).
Na záver pridáme do polievky zelené fazuľkové struky, prehrejeme a podávame.
Tip k receptu
Ako prílohu podávame opečenú bagetku.
Jozef25. 11. 2011
Ingredience
- 4 šalotky
- 750 g halibuta
- 150 g hovězího masa ( pokrájeného na nudličky)
- 150-200 g tuřínu (nakrájeného na nudličky)
- 500 g sterilizovaných zelených fazolových lusků
- 50 ml olivového oleje
- 1500 ml vody
- 4 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce opražených sezamovych semínek
- 1/2 lžičky mletého zázvoru
- sůl a pepř podle chuti
- 2 stroužky česneku
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.