Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z Halibuta

Polévka z Halibuta

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1422 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 137.0g bílkovin

Příprava

Halibuta pokrájame na kocky a odložíme. Hovädzie mäso pokrájané na rezančeky, 2 lyžice sójovej omáčky, nadrobno pokrájané šalotky a cesnak rozotretý so soľou, sezam a mleté čierne korenie dáme do kastróla na olej a opekáme, kým mäso nezhnedne. Zalejeme vodou pridáme kvaku (tuřín) pokrajanú na rezančeky a zvyšne lyžice sójovej omáčky. Prikryjeme a varime do polomäkka. Potom vložíme rybu, pokrájanú na kúsky, a ďumbier (zázvor).
Na záver pridáme do polievky zelené fazuľkové struky, prehrejeme a podávame.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame opečenú bagetku.


Jozef

25. 11. 2011, Recept navštíven: 1899x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře