Polévka z hovězího ocásku
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 40min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
268
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí ocásky omyjeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Necháme vařit zhruba hodinu. Kořenovou zeleninu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, přidáme k masu, dále přidáme oloupanou cibuli, opepříme, osolíme, vaříme, dokud není maso měkké. Když je maso měkké, polévku přecedíme, vložíme do ní omytý a na růžičky rozebraný květák, hrášek přecezený a vaříme, dokud není vše měkké. Když je vše měkké, zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali tak, že jsme rozpustili máslo a na něm jsme opražili hladkou mouku. Při podávání posypáváme zelenou petrželkou.
Beruska6415. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.