Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z hovězího ocásku

Polévka z hovězího ocásku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 10min
Nutriční hodnoty
268 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Hovězí ocásky omyjeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Necháme vařit zhruba hodinu. Kořenovou zeleninu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, přidáme k masu, dále přidáme oloupanou cibuli, opepříme, osolíme, vaříme, dokud není maso měkké. Když je maso měkké, polévku přecedíme, vložíme do ní omytý a na růžičky rozebraný květák, hrášek přecezený a vaříme, dokud není vše měkké. Když je vše měkké, zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali tak, že jsme rozpustili máslo a na něm jsme opražili hladkou mouku. Při podávání posypáváme zelenou petrželkou.


Beruska64

15. 02. 2010, Recept navštíven: 1869x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka, já přidávám i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

06. 06. 2014, 10:36

Přidat komentář

Facebook komentáře