Polévka ze žraločích ploutví
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
45min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
364
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme 1 l zeleninového bujónu, masox, nakrájené houby, nakrájené bambusové výhonky, žraločí maso z ploutví, cukr, citrónovou šťávu a sůl dle chuti. Ve zbylém zeleninovém bujónu důkladně rozmícháme solamyl a vlijeme do polévky. Vše důkladně promícháme a necháme projít varem.
Milena19. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: Ohrozene druhy na pokraji vyhynuti
Jan Vysata 06. 09. 2013, 11:43

majka 12. 12. 2017, 15:08

palino 04. 03. 2019, 19:24

katka16031 20. 10. 2019, 19:13
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Ivana 14. 09. 2010, 16:04
zraloci jsou i na Jadranu 13. 01. 2011, 04:25
D. 13. 03. 2011, 01:24
Ja 27. 06. 2012, 19:44
Roxana 06. 09. 2013, 13:02