Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Polévka ze žraločích ploutví

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 50min
Nutriční hodnoty
364 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme 1 l zeleninového bujónu, masox, nakrájené houby, nakrájené bambusové výhonky, žraločí maso z ploutví, cukr, citrónovou šťávu a sůl dle chuti. Ve zbylém zeleninovém bujónu důkladně rozmícháme solamyl a vlijeme do polévky. Vše důkladně promícháme a necháme projít varem.


Přidat na Pinterest
Milena

19. 06. 2009, Recept navštíven: 5395x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Dete s tou polevkou do ... :) 100 milionu zraloku se kvuli ploutvim vybije kazdy rok a za par let se diky tomu muze zhroutiti Ekosystem v oceanu !!!
Přidané ingredience: Ohrozene druhy na pokraji vyhynuti

Jan Vysata 06. 09. 2013, 11:43

Přidat komentář
Thumb
Víte o tom, že žraločí ploutve jsou získávány tak, že žralokům jsou po výlovu odříznuty ploutve a tělo je vhozeno zpět do moře? Doufám, že si na tuto polévku, kvůli níž je pácháno takové zvěrstvo, necháte všichni zajít chuť.

Ivana 14. 09. 2010, 16:04

Thumb
Az ti zralouk ukousne ploutve, tak budes mluvit jinak, pokud budes moct mluvit vubec.

zraloci jsou i na Jadranu 13. 01. 2011, 04:25

Thumb
Pokud jim člověk, neleze před tlamu, nemá s ničím podobným problém. Až vám někdo uřízne ruce, nohy a nechá vás jen tak ležet, potom můžete říkat podobné zhovadilosti. Rozhodně vaše chování neodpovídá chování rozumného tvora. Takže byste možná měl, milý uživateli Žraloci jsou i na Jadranu, zapřemýšlet, jestli si s nimi vážně nepůjdete zaplavat, abyste nás zbavil svého hloupého genofondu.

D. 13. 03. 2011, 01:24

Thumb
Hmm, uriznou ploutve a zraloka hodi zpet. A pak chytnou jineho zraloka, z toho uriznou maso a ploutve hodi zpatky do more... Je videt ze nekteri lidi maji tu hlavu fakt jen na to, aby jim neprselo do krku.

Ja 27. 06. 2012, 19:44

Roxana
Bez ohledu na to, že to je dost drastické a už nevíme co bychom... osobně bych podobné jídlo ani nejedla.

Roxana 06. 09. 2013, 13:02

Facebook komentáře