Pstruh na česneku a zázvoru

Obtížnost

Čas přípravy

45min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

668 kalorií
0.0g cukrů
61.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Ryby si omyjeme ze všech stran pod studenou tekoucí vodou, osušíme je a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme, opepříme dle chuti zvenčí i uvnitř a posypeme zázvorem. Necháme 30 minut odležet. Rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek, odleželé ryby, pokapeme citrónovou šťávou a sojovou omáčkou. Smažíme z obou stran do měkka.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
delikatesný pstruh

15. 07. 2017, 19:31

Chybí obrázek
chutne pripravený pstruh

21. 08. 2017, 19:43

Chybí obrázek
dobrý recept na vyborne urobeného pstruha

03. 07. 2018, 20:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.