Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh na česneku a zázvoru

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 5min
Nutriční hodnoty
668 kalorií 0.0g cukrů 61.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Ryby si omyjeme ze všech stran pod studenou tekoucí vodou, osušíme je a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme, opepříme dle chuti zvenčí i uvnitř a posypeme zázvorem. Necháme 30 minut odležet. Rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek, odleželé ryby, pokapeme citrónovou šťávou a sojovou omáčkou. Smažíme z obou stran do měkka.


Přidat na Pinterest
Milena

17. 06. 2009, Recept navštíven: 3679x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
delikatesný pstruh

15. 07. 2017, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře