Pstruzi po indicku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

404 kalorií
0.0g cukrů
40.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku, jen lehce, mandle nesmí příliš zhnědnout, jinak by zhořkly. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na obalení. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme v rozpáleném oleji. K hotovým pstruhům přidáme na kolečka nakrájené citróny a posypeme mandlemi.

Tip k receptu

Nejlépe chutnají se zeleninovým salátem nebo jemně ochucenou rýží

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zas ina uprava pstruha ale dobrá

17. 01. 2016, 13:30

Chybí obrázek
vyzera to byt velmi dobrý pstruh

17. 04. 2016, 18:43

Chybí obrázek
vyskúšam

14. 09. 2016, 19:08

Chybí obrázek
vyborne urobený pstruh

11. 03. 2017, 20:38

Přidat komentář
Chybí obrázek
Chci to

Adam 08. 03. 2019, 11:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.