Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pstruzi po indicku

Pstruzi po indicku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
404 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku, jen lehce, mandle nesmí příliš zhnědnout, jinak by zhořkly. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na obalení. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme v rozpáleném oleji. K hotovým pstruhům přidáme na kolečka nakrájené citróny a posypeme mandlemi.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe chutnají se zeleninovým salátem nebo jemně ochucenou rýží


notburga

04. 01. 2012, Recept navštíven: 1682x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zas ina uprava pstruha ale dobrá

17. 01. 2016, 13:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt velmi dobrý pstruh

17. 04. 2016, 18:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

14. 09. 2016, 19:08

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobený pstruh

11. 03. 2017, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře