Pstruzi po indicku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
404
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku, jen lehce, mandle nesmí příliš zhnědnout, jinak by zhořkly. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na obalení. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme v rozpáleném oleji. K hotovým pstruhům přidáme na kolečka nakrájené citróny a posypeme mandlemi.
Tip k receptu
Nejlépe chutnají se zeleninovým salátem nebo jemně ochucenou rýží
notburga04. 01. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.