Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruzi po indicku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
404 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku, jen lehce, mandle nesmí příliš zhnědnout, jinak by zhořkly. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na obalení. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme v rozpáleném oleji. K hotovým pstruhům přidáme na kolečka nakrájené citróny a posypeme mandlemi.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe chutnají se zeleninovým salátem nebo jemně ochucenou rýží


Přidat na Pinterest
notburga

04. 01. 2012, Recept navštíven: 2015x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zas ina uprava pstruha ale dobrá

17. 01. 2016, 13:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt velmi dobrý pstruh

17. 04. 2016, 18:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

14. 09. 2016, 19:08

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobený pstruh

11. 03. 2017, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře