Rajská omáčka z rajčat
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1482
kalorií
9.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Maso s kořením uvaříme do měkka.
Maso dáme do trouby na 200 stopňů a pečeme cca 15 minut.
Z rajčat sundáme slupku, nakrájíme na čtvrtky a vložíme do vývaru. Přidáme vodu a vaříme do měkka.
Pak rozmixujeme a přidáme protlak, kečup, cukr s vaříme cca 10 minut.
Omáčku propasirujeme a přidáme smetanu a vaříme cca 10 minut.
Tip k receptu
Maso s kořením si uvaříme o den dříve a vývar použijeme do omáčky.
Rajčata oloupeme tak, že je nařizmene křížem, polijeme rvoucÍ vodou a necháme je 5 minut ve vodě.
18. 06. 2024
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.