Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rajská omáčka podle sonizny

Rajská omáčka podle sonizny

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 15min
Nutriční hodnoty
1476 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 150.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso uvaříme doměkka - trvá to asi dvě hodiny.
Uzený špek a cibuli nakrájíme na kostičky - smažíme je dozlatova.
Poté přidáme mrkev nastrouhanou nahrubo a krátce opečeme.
Přidáme koření a sůl a podlijeme vývarem. Vaříme až je mrkev měkká, poté přidáme protlak, smetanu a cukr.
Vyjmeme bobkový list a koření a rozmixujeme dohladka.
Dochutíme citrónem a skořicí.
Podáváme s knedlíkem.

Bulb Tip k receptu

Dobu vaření hovězího masa můžeme zkrátit, pokud použijeme tlakový hrnec.


sonizna

15. 09. 2015, Recept navštíven: 653x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná a lahodná omáčka

15. 09. 2015, 12:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá omáčka

03. 11. 2015, 12:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omačka skvelá

04. 11. 2015, 10:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj dobrá omáčka

05. 01. 2016, 13:05

planeta
Restaurant_star
cukr krupici jsem již nahradila třtinovým cukrem, je zdravější
Přidané ingredience: třtinový cukr

07. 03. 2016, 17:37

Přidat komentář

Facebook komentáře