Rajská omáčka podle sonizny
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1476
kalorií
0.0g
cukrů
100.0g
tuků
150.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí maso uvaříme doměkka - trvá to asi dvě hodiny.
Uzený špek a cibuli nakrájíme na kostičky - smažíme je dozlatova.
Poté přidáme mrkev nastrouhanou nahrubo a krátce opečeme.
Přidáme koření a sůl a podlijeme vývarem. Vaříme až je mrkev měkká, poté přidáme protlak, smetanu a cukr.
Vyjmeme bobkový list a koření a rozmixujeme dohladka.
Dochutíme citrónem a skořicí.
Podáváme s knedlíkem.
Tip k receptu
Dobu vaření hovězího masa můžeme zkrátit, pokud použijeme tlakový hrnec.
sonizna15. 09. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: třtinový cukr
planeta 07. 03. 2016, 18:37
© 2024, Railsformers s.r.o.