Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rebarborový moučník

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 0min
Nutriční hodnoty
196570 kalorií 0.0g cukrů 693.0g tuků 5081.0g bílkovin

Příprava

Očistíme rebarboru a 200 g nakrájené rebarbory povaříme v 300 ml vody asi 5 minut. 150 g rebarbory nakrájíme na menší kousky a jemně obalíme v polohrubé mouce. Žloutky vyšleháme s cukrem, olejem, mlékem a moukou. Poté vmícháme rum, ušlehaný sníh z bílků a prosátý kypřící prášek. Těsto rozetřeme do tukem vymazané, hrubou moukou vysypané formy (25x35 cm) a hustě posypeme nakrájenou rebarborou. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 minut. Tvaroh rozmícháme s rebarborou ( i s vodou), přidáme vanilkové cukry, šlehačku v prášku, Smeta - fix a pudink. Vše vyšleháme elektrickým šlehačem asi 2 minuty. Směs rovnoměrně rozetřeme na moučník a po úplném vychladnutí moučníku můžeme nakrájet.


Přidat na Pinterest
JanaB

02. 08. 2012, Recept navštíven: 4246x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý múčnik

15. 03. 2016, 20:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

30. 05. 2016, 11:09

Přidat komentář

Facebook komentáře