Rebarborový moučník

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

196570 kalorií
0.0g cukrů
693.0g tuků
5081.0g bílkovin


Příprava

Očistíme rebarboru a 200 g nakrájené rebarbory povaříme v 300 ml vody asi 5 minut. 150 g rebarbory nakrájíme na menší kousky a jemně obalíme v polohrubé mouce. Žloutky vyšleháme s cukrem, olejem, mlékem a moukou. Poté vmícháme rum, ušlehaný sníh z bílků a prosátý kypřící prášek. Těsto rozetřeme do tukem vymazané, hrubou moukou vysypané formy (25x35 cm) a hustě posypeme nakrájenou rebarborou. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 minut. Tvaroh rozmícháme s rebarborou ( i s vodou), přidáme vanilkové cukry, šlehačku v prášku, Smeta - fix a pudink. Vše vyšleháme elektrickým šlehačem asi 2 minuty. Směs rovnoměrně rozetřeme na moučník a po úplném vychladnutí moučníku můžeme nakrájet.

přidejte na:
JanaB

02. 08. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý múčnik
dušanka 15. 03. 2016, 21:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept
hanka 30. 05. 2016, 13:09