Rebarborový moučník

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

196570 kalorií
0.0g cukrů
693.0g tuků
5081.0g bílkovin


Příprava

Očistíme rebarboru a 200 g nakrájené rebarbory povaříme v 300 ml vody asi 5 minut. 150 g rebarbory nakrájíme na menší kousky a jemně obalíme v polohrubé mouce. Žloutky vyšleháme s cukrem, olejem, mlékem a moukou. Poté vmícháme rum, ušlehaný sníh z bílků a prosátý kypřící prášek. Těsto rozetřeme do tukem vymazané, hrubou moukou vysypané formy (25x35 cm) a hustě posypeme nakrájenou rebarborou. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 minut. Tvaroh rozmícháme s rebarborou ( i s vodou), přidáme vanilkové cukry, šlehačku v prášku, Smeta - fix a pudink. Vše vyšleháme elektrickým šlehačem asi 2 minuty. Směs rovnoměrně rozetřeme na moučník a po úplném vychladnutí moučníku můžeme nakrájet.

přidejte na:
JanaB

02. 08. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
dušanka
dobrý múčnik

15. 03. 2016, 20:25

hanka
velmi dobrý recept

30. 05. 2016, 11:09

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.