Řízek pro vegetariány
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
856
kalorií
2.0g
cukrů
11.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Sojové řízky dáme do vody, přidáme bujón, přivedeme k varu a vaříme 15-20 minut na mírném plameni. Poté řízky scedíme a necháme vychladnout. Mezitím si rozšleháme vejce, přidáme mléko a důkladně promícháme. Z vychladlých řízků vymačkáme zbytek vody a posypeme z obou stran grilovacím kořením. Řízky obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme 5-10 minut dozlatova v oleji či fritovaném hrnci. Při podávání pokapeme čerstvou citrónovou šťávou.
Milena01. 07. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.