Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řízek pro vegetariány

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
856 kalorií 2.0g cukrů 11.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Sojové řízky dáme do vody, přidáme bujón, přivedeme k varu a vaříme 15-20 minut na mírném plameni. Poté řízky scedíme a necháme vychladnout. Mezitím si rozšleháme vejce, přidáme mléko a důkladně promícháme. Z vychladlých řízků vymačkáme zbytek vody a posypeme z obou stran grilovacím kořením. Řízky obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme 5-10 minut dozlatova v oleji či fritovaném hrnci. Při podávání pokapeme čerstvou citrónovou šťávou.


Přidat na Pinterest
Milena

30. 06. 2009, Recept navštíven: 3066x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře