Řízek pro vegetariány

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

856 kalorií
2.0g cukrů
11.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Sojové řízky dáme do vody, přidáme bujón, přivedeme k varu a vaříme 15-20 minut na mírném plameni. Poté řízky scedíme a necháme vychladnout. Mezitím si rozšleháme vejce, přidáme mléko a důkladně promícháme. Z vychladlých řízků vymačkáme zbytek vody a posypeme z obou stran grilovacím kořením. Řízky obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme 5-10 minut dozlatova v oleji či fritovaném hrnci. Při podávání pokapeme čerstvou citrónovou šťávou.

přidejte na:
Milena

30. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.