Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Řízky v bramborovém kabátku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
8 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Řízky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a worchesterovou omáčkou, necháme asi 30 minut odležet. Oloupeme a nastrouháme brambory. Maso obalíme v nastrouhaných bramborách a v pánvi, na rozpáleném oleji smažíme dozlatova z obou stran.


Přidat na Pinterest

02. 01. 2011, Recept navštíven: 2962x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept patrí medzi moje oblubene,je dobrý

17. 12. 2016, 21:22

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
odporúčam vyskúšať, je to velmi chutný recept

22. 05. 2017, 20:20

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
veľmi chutne rezne

07. 06. 2017, 21:45

Přidat komentář
Ajaja
A šup s ním do kuchařky

Ajaja 02. 01. 2011, 18:54

Jozef
Ja robím podobne.Pred obalením jemne potriem cesnakom a na každy plátok mäsa položím plátok slaniny vklepem a až potom obalím.Ďakujem.Jozef.

Jozef 06. 01. 2011, 11:27

Jozef
P.S Krásne naaranžované a aj foto pekné.Jozef.

Jozef 06. 01. 2011, 11:29

Thumb
Díky za ppochvalu, fotím krajně nerada. A díky za tip na vylepšení.

06. 01. 2011, 11:42

Ajaja
Tak za tu slaninku bych se také nehněvala.

Ajaja 06. 01. 2011, 19:03

Hloušková
Já udělám těsto na bramboráky a v tom obaluji maso.

Hloušková 12. 02. 2011, 12:23

Ajaja
Takže klasický Ondráš ?

Ajaja 12. 02. 2011, 15:44

Thumb
Pak to ale není ono a chuť je taky jiná a nedá se ani použít příloha a je to i těžší na strávení.

12. 02. 2011, 19:00

Hloušková
Já k tomu podávám zeleninové saláty.

Hloušková 13. 02. 2011, 15:50

Hloušková
Ano říkají omu tak.

Hloušková 13. 02. 2011, 15:54

Ajaja
Ale pak je to o něčem docela jiném - chuťově i konzistenčně

Ajaja 13. 02. 2011, 16:31

Facebook komentáře