Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řízky v bramborovém kabátku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

8 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Řízky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a worchesterovou omáčkou, necháme asi 30 minut odležet. Oloupeme a nastrouháme brambory. Maso obalíme v nastrouhaných bramborách a v pánvi, na rozpáleném oleji smažíme dozlatova z obou stran.

02. 01. 2011, Recept navštíven: 2689x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řízky v bramborovém kabátku

Řízky v bramborovém kabátku

Řízky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a worchesterovou omáč...

Řízky v bramborové babě

Řízky v bramborové babě

Rezne zo sviečkovice alebo z roštenky dobre naklepeme a posolíme. Zemiaky očistíme a postrúhame. Vmiešame ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řízky v bramborovém kabátku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
A šup s ním do kuchařky

Ajaja 02. 01. 2011, 18:54

Jozef
Ja robím podobne.Pred obalením jemne potriem cesnakom a na každy plátok mäsa položím plátok slaniny vklepem a až potom obalím.Ďakujem.Jozef.

Jozef 06. 01. 2011, 11:27

Jozef
P.S Krásne naaranžované a aj foto pekné.Jozef.

Jozef 06. 01. 2011, 11:29

Thumb
Díky za ppochvalu, fotím krajně nerada. A díky za tip na vylepšení.

06. 01. 2011, 11:42

Ajaja
Tak za tu slaninku bych se také nehněvala.

Ajaja 06. 01. 2011, 19:03

Hloušková
Já udělám těsto na bramboráky a v tom obaluji maso.

Hloušková 12. 02. 2011, 12:23

Ajaja
Takže klasický Ondráš ?

Ajaja 12. 02. 2011, 15:44

Thumb
Pak to ale není ono a chuť je taky jiná a nedá se ani použít příloha a je to i těžší na strávení.

12. 02. 2011, 19:00

Hloušková
Já k tomu podávám zeleninové saláty.

Hloušková 13. 02. 2011, 15:50

Hloušková
Ano říkají omu tak.

Hloušková 13. 02. 2011, 15:54

Ajaja
Ale pak je to o něčem docela jiném - chuťově i konzistenčně

Ajaja 13. 02. 2011, 16:31

Facebook komentáře