Chybějící obrázek

Rizoto s vepřovým srdcem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2244 kalorií
0.0g cukrů
41.0g tuků
33.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě a poté scedíme. Mezitím srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na másle dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky srdce, které osmažíme ze všech stran. Opepříme a osolíme dle chuti. Podlijeme vínem, 100 ml vody, přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Mouku rozmícháme ve zbytku vody a přidáme k masu za stálého míchání. Za občasného míchání vaříme dalších 10 minut. Hotovou omáčku vmícháme do uvařené a scezené rýže.

přidejte na:
Milena

09. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rizoto dobré na zjedenie
palino 09. 07. 2019, 21:45