Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rizoto s vepřovým srdcem

Rizoto s vepřovým srdcem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

2244 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 33.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě a poté scedíme. Mezitím srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na másle dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky srdce, které osmažíme ze všech stran. Opepříme a osolíme dle chuti. Podlijeme vínem, 100 ml vody, přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Mouku rozmícháme ve zbytku vody a přidáme k masu za stálého míchání. Za občasného míchání vaříme dalších 10 minut. Hotovou omáčku vmícháme do uvařené a scezené rýže.

Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 1809x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rizoto s vepřovým srdcem

Rizoto s vepřovým srdcem

Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě a poté scedíme. Mezitím srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme ...

Jednoduché rizoto s vepřovým masem

Jednoduché rizoto s vepřovým masem

K přípravě tohoto rizota se dají využít i zbylé kosti z vykošťování masa. Celou větší kost, která nám zůsta...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rizoto s vepřovým srdcem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře