Chybí obrázek

Rizoto s vepřovým srdcem

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2244 kalorií
0.0g cukrů
41.0g tuků
33.0g bílkovin


Příprava

Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě a poté scedíme. Mezitím srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na másle dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky srdce, které osmažíme ze všech stran. Opepříme a osolíme dle chuti. Podlijeme vínem, 100 ml vody, přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Mouku rozmícháme ve zbytku vody a přidáme k masu za stálého míchání. Za občasného míchání vaříme dalších 10 minut. Hotovou omáčku vmícháme do uvařené a scezené rýže.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
rizoto dobré na zjedenie

09. 07. 2019, 19:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.