Rizoto s vepřovým srdcem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2244
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Rýži uvaříme ve vroucí osolené vodě a poté scedíme. Mezitím srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na másle dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky srdce, které osmažíme ze všech stran. Opepříme a osolíme dle chuti. Podlijeme vínem, 100 ml vody, přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Mouku rozmícháme ve zbytku vody a přidáme k masu za stálého míchání. Za občasného míchání vaříme dalších 10 minut. Hotovou omáčku vmícháme do uvařené a scezené rýže.
Milena09. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.