Rohlíkový nákyp s pangasem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

648 kalorií
0.0g cukrů
41.0g tuků
50.0g bílkovin


Příprava

Rozmraženou rybu osušíme, nakrájíme na kostky a dobře osolíme. Rohlíky nakrájíme na kostky, zelenou petrželku nasekáme a sýr nastrouháme na slzičkovém struhadle - 2 plátky si necháme na později. V míse promícháme rohlíky, sýr, rybu a petrželku. Do silikonové chlebíčkové formy dáme lžíci oleje, po celé ploše formy ho rozetřeme a zbytek ponecháme ve formě. Do vytřené formy dáme rohlíkovou směs a povrch trochu urovnáme. Vejce rozšleháme s mlékem, solí, pepřem a škrobem. Rozšlehanou směs lžící rovnoměrně rozlijeme po celém povrchu, dbáme na to, abychom všechny kousky rohlíků měli pokapané. Necháme chvilku odpočinout, asi tak 5 minut, aby se vše vsáklo do rohlíků. Nakonec na povrch položíme odložené 2 plátky sýra. Formu vložíme do předehřáté trouby na 160°C a pečeme asi 30 minut. Poté teplotu zvýšíme na 200°C a dopečeme asi 15 - 20 minut do zlatova. Upečené necháme ve formě chvilku zchladnout, poté nákyp vyklopíme z formy a nakrájíme. Podáváme s čerstvou zeleninou, nebo zeleninovými saláty.

přidejte na:
JanaB

31. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
hanka 13. 04. 2016, 12:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoducho dobrý nákyp
majka 07. 11. 2019, 21:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nákyp sa mi pozdáva, vyskúšam
palino 09. 11. 2019, 21:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na pangiový nakyp dobrý
Svetlana 25. 01. 2020, 20:57