Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rohlíkový nákyp s pangasem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
648 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Rozmraženou rybu osušíme, nakrájíme na kostky a dobře osolíme. Rohlíky nakrájíme na kostky, zelenou petrželku nasekáme a sýr nastrouháme na slzičkovém struhadle - 2 plátky si necháme na později. V míse promícháme rohlíky, sýr, rybu a petrželku. Do silikonové chlebíčkové formy dáme lžíci oleje, po celé ploše formy ho rozetřeme a zbytek ponecháme ve formě. Do vytřené formy dáme rohlíkovou směs a povrch trochu urovnáme. Vejce rozšleháme s mlékem, solí, pepřem a škrobem. Rozšlehanou směs lžící rovnoměrně rozlijeme po celém povrchu, dbáme na to, abychom všechny kousky rohlíků měli pokapané. Necháme chvilku odpočinout, asi tak 5 minut, aby se vše vsáklo do rohlíků. Nakonec na povrch položíme odložené 2 plátky sýra. Formu vložíme do předehřáté trouby na 160°C a pečeme asi 30 minut. Poté teplotu zvýšíme na 200°C a dopečeme asi 15 - 20 minut do zlatova. Upečené necháme ve formě chvilku zchladnout, poté nákyp vyklopíme z formy a nakrájíme. Podáváme s čerstvou zeleninou, nebo zeleninovými saláty.


Přidat na Pinterest
JanaB

31. 07. 2012, Recept navštíven: 1204x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

13. 04. 2016, 10:33

Přidat komentář

Facebook komentáře