Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Roztocká bašta

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1472 kalorií, 0.0g cukrů, 73.0g tuků, 177.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostičky jako na guláš. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a papriku očistíme a nakrájíme na asi centimetrové proužky. Maso s cibulí vložíme bez omastku do tlakového hrnce a lehce osmahneme, až pustí šťávu. Poté vložíme papriky, osolíme, okořeníme a přidáme zbylé ingredience. Dobře promícháme, mírně ještě podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a dusíme asi 40 minut, dle kvality masa. Poté hrnec odstavíme, necháme vypustit páru a hrnec otevřeme. Solamyl dobře promícháme s vodou a pomalu vlijeme k masu. Ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Nejlépe s houskovým domácím knedlíkem.

Sonia005

04. 01. 2012, Recept navštíven: 2119x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Roztocká bašta

Roztocká bašta

Maso očistíme a nakrájíme na kostičky jako na guláš. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a papriku očistím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Roztocká bašta Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře