Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Roztocká bašta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1472 kalorií 0.0g cukrů 73.0g tuků 177.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostičky jako na guláš. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a papriku očistíme a nakrájíme na asi centimetrové proužky. Maso s cibulí vložíme bez omastku do tlakového hrnce a lehce osmahneme, až pustí šťávu. Poté vložíme papriky, osolíme, okořeníme a přidáme zbylé ingredience. Dobře promícháme, mírně ještě podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a dusíme asi 40 minut, dle kvality masa. Poté hrnec odstavíme, necháme vypustit páru a hrnec otevřeme. Solamyl dobře promícháme s vodou a pomalu vlijeme k masu. Ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Nejlépe s houskovým domácím knedlíkem.


Přidat na Pinterest
Sonia005

04. 01. 2012, Recept navštíven: 2463x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept nie je náročný ale je velmi chutný

11. 03. 2017, 20:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
spojenie hovädzieho masa a šampiňonov a ostatných ingrediencii v recepte je vyborné

03. 06. 2017, 17:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborný recept, robím ho často

23. 06. 2017, 10:05

Přidat komentář

Facebook komentáře