Roztocká bašta
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1472
kalorií
0.0g
cukrů
73.0g
tuků
177.0g
bílkovin
Příprava
Maso očistíme a nakrájíme na kostičky jako na guláš. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a papriku očistíme a nakrájíme na asi centimetrové proužky. Maso s cibulí vložíme bez omastku do tlakového hrnce a lehce osmahneme, až pustí šťávu. Poté vložíme papriky, osolíme, okořeníme a přidáme zbylé ingredience. Dobře promícháme, mírně ještě podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a dusíme asi 40 minut, dle kvality masa.
Poté hrnec odstavíme, necháme vypustit páru a hrnec otevřeme. Solamyl dobře promícháme s vodou a pomalu vlijeme k masu. Ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Nejlépe s houskovým domácím knedlíkem.
Sonia00504. 01. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.