Roztocká bašta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1472 kalorií
0.0g cukrů
73.0g tuků
177.0g bílkovin


Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostičky jako na guláš. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a papriku očistíme a nakrájíme na asi centimetrové proužky. Maso s cibulí vložíme bez omastku do tlakového hrnce a lehce osmahneme, až pustí šťávu. Poté vložíme papriky, osolíme, okořeníme a přidáme zbylé ingredience. Dobře promícháme, mírně ještě podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a dusíme asi 40 minut, dle kvality masa. Poté hrnec odstavíme, necháme vypustit páru a hrnec otevřeme. Solamyl dobře promícháme s vodou a pomalu vlijeme k masu. Ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Nejlépe s houskovým domácím knedlíkem.

přidejte na:
Sonia005

04. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nie je náročný ale je velmi chutný

majka 11. 03. 2017, 20:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
spojenie hovädzieho masa a šampiňonov a ostatných ingrediencii v recepte je vyborné

palino 03. 06. 2017, 17:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborný recept, robím ho často

dušanka 23. 06. 2017, 10:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi vydarený recept

hanka 23. 11. 2017, 21:31

Přidat komentář