Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ryba v marinádě od mé tchýně-výborná

Ryba v marinádě od mé tchýně-výborná

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1dní 0h 30min
Nutriční hodnoty
100 kalorií 3.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Do 1 dcl vody dáme ocet a špetku soli a dáme vařit - vložíme porce kapra, necháme přejít varem a vyndáme. Zeleninu nakrájenou na kolečka nasypeme do vody a uvaříme do poloměka. Přidáme cibuli, povaříme a hned vyndáme. Do sklenice vložíme porce ryby a zalijeme vychladlou marinádou i se zeleninou(bez cibule), hodně napěchujeme. Necháme odležet v chladničce alespoň 24 hod.


tepito

09. 02. 2010, Recept navštíven: 2298x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
marináda velmi chutná a vhodná

04. 02. 2017, 20:38

Přidat komentář
Angel 666
Protože manžel je vášnivý rybář, tak máme většinou ryby od jara do podzimu. Takto naložené pečenáče jsou úplně nejlepší z cejnů. Ale protože cejnů ubývá, dělám je taky z kaprů. Čím déle jsou naložené, tím jsou lepší. Jednou manžel zapomněl sklenici ryb v práci v lednici, nesl ji na nějakou oslavu a nedošlo na konzumaci. Sklenici objevili až asi za tři měsíce a ryby byly úplně skvělé. U nás tak dlouho, samozřejmě, nevydrží, ale nejlepší jsou tak za týden.

Angel 666 09. 02. 2010, 19:52

tepito
Bohužel,u nás žádný rybář v rodině není,tak mi musí stačit kupovaný kapr.Máš pravdu-s tou délkou uležení.Problém je,že u nás nikdo nevydrží čekat.Musím skleničky schovávat po sklepě,aby je nenašli alespoň 1 den.

tepito 10. 02. 2010, 05:34

Facebook komentáře