Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí filé na česneku

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

884 kalorií, 0.0g cukrů, 50.0g tuků, 90.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Slaninu si nakrájíme na kostičky, a dáme ji rozpustit do pekáčku. Filé nakrájíme na plátky, ochutíme utřeným česnekem se solí a drceným kmínem, vložíme na rozpuštěnou slaninu, polijeme rozpuštěným máslem a pečeme v předehřáté troubě. Během pečení podlijeme trochou vody. Podáváme s brambory.

Beruska64

28. 11. 2009, Recept navštíven: 2705x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí filé na česneku

Rybí filé na česneku

Slaninu si nakrájíme na kostičky, a dáme ji rozpustit do pekáčku. Filé nakrájíme na plátky, ochutíme utřený...

Rybí filé na paprikách

Rybí filé na paprikách

Cibuli nakrájíme nadrobno. Filé omyjeme a osušíme. Obalíme je v hladké mouce, osolíme a opepříme a poté je ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí filé na česneku Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne file, a celkom zdrava uprava

25. 11. 2016, 20:38

Přidat komentář
tepito
Před dokončením posypu str.sýrem a nechám zapéct.

tepito 31. 01. 2010, 07:03

Facebook komentáře