Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí filé na česneku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
884 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Slaninu si nakrájíme na kostičky, a dáme ji rozpustit do pekáčku. Filé nakrájíme na plátky, ochutíme utřeným česnekem se solí a drceným kmínem, vložíme na rozpuštěnou slaninu, polijeme rozpuštěným máslem a pečeme v předehřáté troubě. Během pečení podlijeme trochou vody. Podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Beruska64

28. 11. 2009, Recept navštíven: 2967x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne file, a celkom zdrava uprava

25. 11. 2016, 20:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré urobené file, cesnak ho velmi ochutí a posypané syrom je vynikajuce

02. 04. 2017, 09:39

Přidat komentář
tepito
Před dokončením posypu str.sýrem a nechám zapéct.

tepito 31. 01. 2010, 07:03

Facebook komentáře