Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí filé s pikantní šípkovou omáčkou

Rybí filé s pikantní šípkovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
2152 kalorií 3.0g cukrů 172.0g tuků 125.0g bílkovin

Příprava

Filé pokapeme citronem, osolíme a opečeme po obou stranách na másle či oleji asi 10 minut. V jiném kastrole zpěníme na másle pokrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou cibulovou jíšku. Zalijeme ji po částech mlékem, vymícháme dohladka, přidáme rajčatový protlak, kečup a šípkový džem. Omáčku povaříme při mírné teplotě asi 10 minut. Podle potřeby přidáme případně trochu horké vody. Hodí jak brambory opečené, vařené tak i bramborová kaše jako příloha.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce opravdu pikantní jako já, vynechá rajčatový protlak a přidá o něco více ostrého kečupu.


Roxana

12. 07. 2013, Recept navštíven: 1123x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborní file aj omačka

06. 12. 2015, 13:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný rybací recept

06. 03. 2016, 19:27

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

19. 04. 2016, 11:39

Přidat komentář
Roxana
Toto jídlo jsem poprvé jedla u kamarádky, z domova jsem to neznala, o kuchařkách v té době ani nemluvím ! To mi to dalo, že jsem po letech sehnala recept, ta kámoška tragicky umřela. No zase upravený mnou a navíc! Všechno od oka, záleží jaké máš suroviny a pak to tu házej do lžic, lžiček, hrsti, dkg, myslím, že jsme na tom všechny stejně.

Roxana 12. 01. 2010, 20:45

Facebook komentáře