Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí perkelt rožmberského regenta

Rybí perkelt rožmberského regenta

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
264 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce zakápneme citrónem, osolíme a necháme půl hodiny odležet na míse nebo na talíři. Na oleji osmažíme cibuli, kterou jsme nakrájeli nadrobno, přidáme papriku, podlijeme trochou vody a necháme povařit. Vložíme porce kapra a podusíme. Podáváme např. s vařenými bramborami, posypeme petrželkou.


Ajaja

21. 01. 2010, Recept navštíven: 1423x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře