Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybízová buchta od babičky

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 2h 5min
Nutriční hodnoty
8280 kalorií 10.0g cukrů 307.0g tuků 112.0g bílkovin

Příprava

Z hladké mouky, 100 g másla, 50 g cukru moučky, droždí, mléka, vejce a soli si připravíme kynuté těsto (viz související recepty). Z polohrubé mouky, 500 g cukru moučky a 250 g másla si připravíme posypku (viz související recepty). Kynuté těsto si rozdělíme na 2 poloviny, které rozválíme na vymazané plechy. Těsto pomažeme 1/2 marmelády, posypeme 250 g rybízu a 1/2 množství posypky. Nakonec buchtu posypeme vanilkovým cukrem. Celý postup opakujeme s druhou polovinou těsta. Připravené buchty dáme péct na 35 minut do předem vyhřáté trouby na 180 °C.


Přidat na Pinterest
Milena

02. 06. 2009, Recept navštíven: 11487x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
receptje osvedčený, dobrý

08. 12. 2016, 21:31

Přidat komentář

Facebook komentáře