Salát alla trattoria in San Marino
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1784
kalorií
0.0g
cukrů
107.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Pór umyjeme, pokrájame po dĺžke, papriku zbavenú jadrovnika a rajčiaky pokrájame na pásiky. Špagety uvaríme vo väčšom množstve slanej vody, scedíme, studenou vodou preplákneme, vidličkou zľahka pomiešame s mäsom, rajčiakmi, paprikou a pórom. Polejeme olejom, okyslíme octom, okoreníme a posypeme strúhaným parmazánom.Podávame s opekaným sendvičom.
Tip k receptu
Zapiť môžeme kvalitným bielym vínom.
Jozef27. 07. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.