Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salzburská hovězí roštěnka

Salzburská hovězí roštěnka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1924 kalorií 3.0g cukrů 122.0g tuků 202.0g bílkovin

Příprava

Z roštenky nakrájame rezne, trochu ich naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji rýchlo opražíme alebo grilujeme. Slaninu pokrájame na kocky, rozpálime na panvici a opražíme v nej cibuľu pokrájanú na drobno. Pridáme rajčiakový pretlak, kocky uhoriek, chren, štipku cukru, korenie a posekané vajcia uvarené na tvrdo. Touto masou rezne obložíme a podávame s opekanými zemiakmi.

Bulb Tip k receptu

Keď rezne opražíme, odložíme ich na teple taniere.


Jozef

22. 07. 2010, Recept navštíven: 2538x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře