Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salzburská hovězí roštěnka

Salzburská hovězí roštěnka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1924 kalorií 3.0g cukrů 122.0g tuků 202.0g bílkovin

Příprava

Z roštenky nakrájame rezne, trochu ich naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji rýchlo opražíme alebo grilujeme. Slaninu pokrájame na kocky, rozpálime na panvici a opražíme v nej cibuľu pokrájanú na drobno. Pridáme rajčiakový pretlak, kocky uhoriek, chren, štipku cukru, korenie a posekané vajcia uvarené na tvrdo. Touto masou rezne obložíme a podávame s opekanými zemiakmi.

Bulb Tip k receptu

Keď rezne opražíme, odložíme ich na teple taniere.


Jozef

22. 07. 2010, Recept navštíven: 2750x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept ako pripraviť chutnú roštenku

18. 06. 2017, 20:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštenka pripravená podla tohto receptu chutí veľmi dobre

11. 09. 2017, 20:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý na roštenku

18. 09. 2017, 07:23

Přidat komentář

Facebook komentáře