Salzburská hovězí roštěnka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1924
kalorií
3.0g
cukrů
122.0g
tuků
202.0g
bílkovin
Příprava
Z roštenky nakrájame rezne, trochu ich naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji rýchlo opražíme alebo grilujeme. Slaninu pokrájame na kocky, rozpálime na panvici a opražíme v nej cibuľu pokrájanú na drobno. Pridáme rajčiakový pretlak, kocky uhoriek, chren, štipku cukru, korenie a posekané vajcia uvarené na tvrdo. Touto masou rezne obložíme a podávame s opekanými zemiakmi.
Tip k receptu
Keď rezne opražíme, odložíme ich na teple taniere.
Jozef22. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.