Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Skořicový šnečí koláč

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

4304 kalorií, 189.0g cukrů, 32.0g tuků, 117.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ingredience na těsto musíme mít pokojové teploty. Smícháme je ve vysoké míse, pořádně propracujeme a necháme na teplém místě alespoň 1 hodinu kynout. Poté těsto vyjmeme na pomoučený vál a vyválíme je na dlouhý plát. Celý plát potřeme změklým máslem na náplň a posypeme rovnoměrně cukrem a skořicí. Pevně zabalíme a krájíme na stejné špalíky. Každý špalík otočíme rolováním nahoru a skládáme vedle sebe do formy. Vložíme do trouby rozehřáté na 200°C a pečeme asi 30 minut. Ještě horké rolky pomažeme medem. Necháme vychladnout a můžeme podávat.

Sonia005

23. 04. 2012, Recept navštíven: 3039x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Skořicový šnečí koláč

Skořicový šnečí koláč

Ingredience na těsto musíme mít pokojové teploty. Smícháme je ve vysoké míse, pořádně propracujeme a nechám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Skořicový šnečí koláč Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
suoer dobry recept

21. 03. 2016, 19:56

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to velmi dobre

03. 04. 2016, 16:27

Přidat komentář

Facebook komentáře