Škvarkové pirohy

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2584 kalorií
1.0g cukrů
67.0g tuků
71.0g bílkovin


Příprava

Brambory uvaříme ve slupce (můžeme den předem) a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nastrouháme nahrubo. Smícháme je s jedním vejcem, hrubou moukou, krupicí a solí. Vypracujeme a necháme 5 minut odpočívat. Mezitím si nakrájíme cibuli a česnek na jemno a opečeme je na oleji. Škvarky nasekáme a přimícháme k nim opečenou cibuli a česnek. Bramborové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverce o straně 10 cm. Kraje pomažeme vejcem, naplníme škvarkovou směsí a zahneme do tvaru trojúhelníku.
Smažíme na oleji dozlatova, necháme okapat na papírové utěrce.

Tip k receptu

Tento recept pochází ze Slezska.

přidejte na:
sonizna

11. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
so škavarkami som este pirohy nechutnala treba vyskúšať
majka 15. 09. 2015, 15:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímava naplň
katka16031 16. 09. 2015, 12:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam s takouto náplňou
Svetlana 14. 10. 2015, 12:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nevelmi často používaná náplň
hanka 25. 10. 2015, 21:30
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskušať
palino 28. 10. 2015, 12:03