Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Škvarkové pirohy

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
2584 kalorií 1.0g cukrů 67.0g tuků 71.0g bílkovin

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce (můžeme den předem) a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nastrouháme nahrubo. Smícháme je s jedním vejcem, hrubou moukou, krupicí a solí. Vypracujeme a necháme 5 minut odpočívat. Mezitím si nakrájíme cibuli a česnek na jemno a opečeme je na oleji. Škvarky nasekáme a přimícháme k nim opečenou cibuli a česnek. Bramborové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverce o straně 10 cm. Kraje pomažeme vejcem, naplníme škvarkovou směsí a zahneme do tvaru trojúhelníku.
Smažíme na oleji dozlatova, necháme okapat na papírové utěrce.

Bulb Tip k receptu

Tento recept pochází ze Slezska.


Přidat na Pinterest
sonizna

11. 09. 2015, Recept navštíven: 882x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
so škavarkami som este pirohy nechutnala treba vyskúšať

15. 09. 2015, 13:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava naplň

16. 09. 2015, 10:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam s takouto náplňou

14. 10. 2015, 10:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nevelmi často používaná náplň

25. 10. 2015, 20:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskušať

28. 10. 2015, 11:03

Přidat komentář

Facebook komentáře