Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sledě v bylinkové krustě

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Petrželku, oloupanou šalotku, měsíčky z citrónu a strouhanku rozmixujeme tyčovým mixérem.
Sledě nakrájíme na filety, potřeme olejem a obalíme ve strouhankové směsi.
Pečeme 15 minut na 200 °C.
Mezitím na talíře rozložíme rukolu a špenát, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Nahoru dáme sledě a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí brambory - hranolky nebo velké steakové hranolky.


Přidat na Pinterest
sonizna

10. 11. 2015, Recept navštíven: 846x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musim vyskušať

10. 11. 2015, 11:26

Thumb
Restaurant_star
U vašich receptů mi chybí fotografie. Nějak si neumím kulinářský výsledek bez fotografie představit.

Jana Smidži 11. 11. 2015, 19:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam to určite

13. 11. 2015, 19:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
asi toibude dobre

16. 11. 2015, 10:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recep na rychle jedlo s rybou

09. 01. 2016, 13:51

Přidat komentář

Facebook komentáře