Sledě v bylinkové krustě
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
3.0g
tuků
23.0g
bílkovin
Příprava
Petrželku, oloupanou šalotku, měsíčky z citrónu a strouhanku rozmixujeme tyčovým mixérem.
Sledě nakrájíme na filety, potřeme olejem a obalíme ve strouhankové směsi.
Pečeme 15 minut na 200 °C.
Mezitím na talíře rozložíme rukolu a špenát, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Nahoru dáme sledě a podáváme.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí brambory - hranolky nebo velké steakové hranolky.
sonizna10. 11. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.