Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Losos v citrónové krustě s bylinkovými bramborami

Losos v citrónové krustě s bylinkovými bramborami

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
12min 37min
Nutriční hodnoty
2664 kalorií 0.0g cukrů 140.0g tuků 215.0g bílkovin

Příprava

Housku (ciabattu) nastrouháme a smícháme ji se strouhanou citrónovou kůrou.
Rybu osolíme, opepříme a obalíme ve vejci a poté v citrónové strouhance.
Pečeme 10-12 minut na 220 °C.
Smícháme tzatziki a nakrájené olivy.
Rybí filety servírujeme s těmito tzatzikami a brambory, které jsme uvařili a smíchali s bylinkami.

Bulb Tip k receptu

Pokud možno, použijeme nové brambory.


sonizna

26. 10. 2015, Recept navštíven: 1097x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi zaujímavý recept

27. 10. 2015, 18:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

29. 10. 2015, 17:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

12. 11. 2015, 20:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
losos vynikajuci

20. 08. 2016, 19:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pripravenýlosos

14. 12. 2016, 20:30

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyborne, na masle osmahle

Ivulinka 26. 02. 2017, 14:29

Přidat komentář

Facebook komentáře