Losos v citrónové krustě s bylinkovými brambory
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
12min
Celkový čas
37min
Porce
Nutriční hodnoty
2664
kalorií
0.0g
cukrů
140.0g
tuků
215.0g
bílkovin
Příprava
Housku (ciabattu) nastrouháme a smícháme ji se strouhanou citrónovou kůrou. Rybu osolíme, opepříme a obalíme ve vejci a poté v citrónové strouhance. Pečeme 10-12 minut na 220 °C.
Smícháme tzatziki a nakrájené olivy. Rybí filety servírujeme s tzatziki a brambory, které jsme uvařili a smíchali s bylinkami.
Tip k receptu
Pokud možno použijeme nové brambory.
sonizna26. 10. 2015
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.