Losos v citrónové krustě s bylinkovými bramborami

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
12min

Celkový čas

37min

Porce


Nutriční hodnoty

2664 kalorií
0.0g cukrů
140.0g tuků
215.0g bílkovin


Příprava

Housku (ciabattu) nastrouháme a smícháme ji se strouhanou citrónovou kůrou.
Rybu osolíme, opepříme a obalíme ve vejci a poté v citrónové strouhance.
Pečeme 10-12 minut na 220 °C.
Smícháme tzatziki a nakrájené olivy.
Rybí filety servírujeme s těmito tzatzikami a brambory, které jsme uvařili a smíchali s bylinkami.

Tip k receptu

Pokud možno, použijeme nové brambory.

přidejte na:
sonizna

26. 10. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Svetlana
je to velmi zaujímavý recept

27. 10. 2015, 18:59

majka
vyborný recept

29. 10. 2015, 17:54

katka16031
chutné

12. 11. 2015, 20:00

palino
losos vynikajuci

20. 08. 2016, 19:33

hanka
vyborne pripravenýlosos

14. 12. 2016, 20:30

Vyborne, na masle osmahle

Ivulinka 26. 02. 2017, 14:29

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.