Smažené kostky z filé

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

5994 kalorií
2.0g cukrů
272.0g tuků
812.0g bílkovin


Příprava

K přípravě tohoto jídla se snažíme vyhledat druh filé, které se co nejméně rozpadá....

Filé nakrájíme na kostky a obalíme v těstíčku, které připravíme z vajec, mouky, lisovaného česneku, soli a mletého kmínu.

Rozpálíme větší množství oleje na pánvi a opečeme do zlatova.

Tip k receptu

Velice jednoduché, nenáročné, rychlé a chuťové překvapivé jídlo.
Jediný problém je v tom, že dříve velké kostky filé šly krásně krájet na úhledné kostičky a nerozpadaly se, dnes je s filé větší problém najít vhodnou variantu. Někdy je lepší použít i ploché filety, přestože nejsou tak úhledné, ale drží pohromadě.

přidejte na:
Roxana

22. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
obalované filé děláváme často, je to dobrá rychlovka, kmín ani česnek nepřidávám,(vyzkouším) do vajíčka přidávám 3 lžíce piva
Přidané ingredience: pivo

planeta 21. 03. 2014, 06:52

Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
pivo by velmi změnilo chuť, je to spíš omeletové těsto a hlavně česnek. Obrázky jsem nedávala já, ani jeden ale neodpovídá receptu, musím dodat svoje foto, ovšem nevím jak na to, aby bylo jako úvodní - pravé! Ostatní ať si tam jsou. Planeto, Ty tu prostě píšeš o úplně jiném receptu, , je jich mnoho, lae když tam ubereš ingredience, co tam patří a dáš, co tam nejsou, přece nemůžeš psát recenzi na jídlo, které jsi neochutnala !!! Napiš svůj recept.
Přidané ingredience: pivo ??? česnek, česnek, česnek

Roxana 25. 07. 2014, 15:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chystám sa tento recept vyskúšať,určite dobré to bude

hanka 30. 12. 2016, 18:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

Svetlana 09. 06. 2018, 19:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

majka 12. 12. 2018, 19:14

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Takže to jde i s pangásem.

mrak 22. 02. 2010, 19:44

Roxana
Určitě! V době, kdy já jsem tohle dělala nebyl. Byly kostky filé - pamětnice, kde jste???, které byly fakt levné, ne jako dnes je filé hodně drahé a krásně se krájelo a nerozpadalo, měla jsem opravdu kostky. Já myslím, že to z něho bude dobré.

Roxana 22. 02. 2010, 19:53

Chybějící obrázek
Jak jsem zjistila až doma, z obalu, koupila jsem si na tento recept filety ze štikozubce argentinského. Nakrájely se z něj pěkné kousky, které držely pohromadě. V těstíčku jsem vyměnila jednu lžíci hladké mouky za celozrnnou, nakonec se mi zdálo nějaké hutné, tak jsem přidala 2 lžíce bílého vína a pak už bylo všechno O.K. Kousky rybky jsem před obalením opepřila a pokapala citronem. A výsledkem byl moc dobrý oběd! Roxano, dík za recept- opravdu- v jednoduchosti je krása. Přidávám Ti sem dvě fotečky, snad se Ti budou líbit.

Angel 666 28. 06. 2010, 11:21

Roxana
Díky Angel! I jsem se zasmála, nakonec jsi vymyslela skoro nový recept a děkuješ mi za něj! Ani tu potvoru, cos připravovala, neznám! Inu, tehdy bylo jedno filé a byl pokoj, dneska neví člověk co koupit, hlavně, když se to nerozpadne a není to plné vody. No, hlavně že chutnalo! :D))))))))

Roxana 28. 06. 2010, 11:48

Chybějící obrázek
Rox, děkuju Ti hlavně za to vnuknutí, za nápad, co uvařit. Ale nemyslím, že bych Tvůj recept až tak změnila, jen jsem si ho doladila, k obrazu svému :o))). A ten štikozubec je fakt dobrá rybička, jestli na ni narazíš, tak vyzkoušej.

Angel 666 28. 06. 2010, 13:33

Roxana
Máš pravdu, že vymyslet co uvařit je na přípravě jídla kolikrát to nejtěžší. Tu rybu neznám, docela jsem se nad názvem pobavila, to víš, že když ji někde "ulovím", zkusím ji!

Roxana 28. 06. 2010, 21:31