Smažené kostky z filé
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
K přípravě tohoto jídla se snažíme vyhledat druh filé, které se co nejméně rozpadá....
Filé nakrájíme na kostky a obalíme v těstíčku, které připravíme z vajec, mouky, lisovaného česneku, soli a mletého kmínu.
Rozpálíme větší množství oleje na pánvi a opečeme do zlatova.
Tip k receptu
Velice jednoduché, nenáročné, rychlé a chuťové překvapivé jídlo.
Jediný problém je v tom, že dříve velké kostky filé šly krásně krájet na úhledné kostičky a nerozpadaly se, dnes je s filé větší problém najít vhodnou variantu. Někdy je lepší použít i ploché filety, přestože nejsou tak úhledné, ale drží pohromadě.
22. 02. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: pivo
planeta 21. 03. 2014, 06:52
Přidané ingredience: pivo ??? česnek, česnek, česnek
Roxana 25. 07. 2014, 15:18

hanka 30. 12. 2016, 18:10

Svetlana 09. 06. 2018, 19:12

majka 12. 12. 2018, 19:14

katka16031 30. 09. 2020, 00:09
mrak 22. 02. 2010, 19:44
Roxana 22. 02. 2010, 19:53
Angel 666 28. 06. 2010, 11:21
Roxana 28. 06. 2010, 11:48
Angel 666 28. 06. 2010, 13:33
Roxana 28. 06. 2010, 21:31