Smažené špízové jehly

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
20min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1440 kalorií
3.0g cukrů
6.0g tuků
42.0g bílkovin


Příprava

Plátky vepřové kýty z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr a uzeninu nakrájíme na kostičky. Na kovovou jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, cibuli, uzeninu a sýr. Hotové jehly obalíme v hladké mouce, rozšlehaných a osolených vejcích a ve strouhance. Obalené namočíme opět ve vejcích a ve strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Podáváme s opékanými nebo vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

přidejte na:
JanaB

30. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Špízy máme u nás moc rádi, ale radši bez trojobalu, i když chápu, že sýr by jinak vytekl tak to bez obalu nejde, ale mám radši klasiku.

Lucie 03. 10. 2012, 21:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre špízy

Svetlana 07. 04. 2016, 09:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
aj tento špíz obalovaný je celkom chutný

dušanka 08. 11. 2016, 19:47

Přidat komentář