Smažené špízové jehly
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
20min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1440
kalorií
3.0g
cukrů
6.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Plátky vepřové kýty z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr a uzeninu nakrájíme na kostičky. Na kovovou jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, cibuli, uzeninu a sýr. Hotové jehly obalíme v hladké mouce, rozšlehaných a osolených vejcích a ve strouhance. Obalené namočíme opět ve vejcích a ve strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Podáváme s opékanými nebo vařenými brambory a tatarskou omáčkou.
JanaB30. 03. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.