Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažený camembert s kaší

Smažený camembert s kaší
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1880 kalorií, 1.0g cukrů, 9.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Brambory opláchneme. Neloupeme, uvaříme je ve slupce. Po uvaření je oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Jarní cibulku zbavíme nečistot a nasekáme na jemné kousky, přimícháme k nakrájeným bramborám. Směs ochutíme zakysanou smetanou, solí a špetkou pepře. Promícháme a necháme v teplém hrnci. V misce rozmícháme vejce s hladkou moukou, solí a mlékem v hladké těstíčko. Sýr postupně obalujeme nejprve v těstíčku a poté ve strouhance. Pokud chceme mít jistotu, že sýr při pečení nevyteče, obalíme ho ještě jednou stejným způsobem. Smažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým olejem.

Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 2272x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažený camembert s kaší

Smažený camembert s kaší

Brambory opláchneme. Neloupeme, uvaříme je ve slupce. Po uvaření je oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. ...

Smažený camembert anebo uzený sýr

Smažený camembert anebo uzený sýr

Údený syr nakrájame na plátky, obalíme v múke, vajci a v stúhanke ako rezne. Ak použijeme cammembert, zbaví...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažený camembert s kaší Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do strouhanky bych přidala drcené kukuřičné lupínky, sýr nevyteče a sýr je křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

28. 02. 2014, 07:48

Přidat komentář

Facebook komentáře