Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špekové knedlíky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2368 kalorií, 1.0g cukrů, 30.0g tuků, 80.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V míse smícháme všechny suroviny. Přidáme na sádle do růžova osmaženou cibulku, směs dobře promícháme a necháme chvilku odpočinout. Z těsta utvoříme kuličky o průměru asi 6 cm a vaříme je ve vroucí vodě asi 30 minut. Hotové knedlíky roztrhneme vidličkou, omastíme rozehřátým špekem a podáváme jako přílohu nebo se zelím.

Jakub Vojtěch

28. 11. 2009, Recept navštíven: 5439x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špekové knedlíky

Špekové knedlíky

V míse smícháme všechny suroviny. Přidáme na sádle do růžova osmaženou cibulku, směs dobře promícháme a nec...

Špekové knedlíky s česnekem

Špekové knedlíky s česnekem

Drobně nakrájenou slaninu zpěníme, přidáme na kostičky nakrájené žemle, osmahneme a dáme do mísy. Přelijeme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špekové knedlíky Link-arrow
Thumb.s_-_du%c5%a1en%c3%a9_zel%c3%ad_na_kyselo

Dušené zelí na kyselo

Cibuli nakrájíme a osmažíme do zlatova na roztopeném sádle. Zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Přidám...

Thumb.4410

Kyselé zelí se slaninkou

Zelí propereme pod vodou (chceme-li ho mít kyselejší, stačí ho proprat jen jednou a pokud ho chceme méně ky...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Cibulku také osmahnu do zlatova a sypu na knedlíky až na talíři. A někdy je dělávám jen s osmahnutou anglickou místo uzeného masa.
Přidané ingredience: Cibulku osmahnu do zlatova

03. 03. 2013, 13:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cibulka na povrchu je lepšia, recept super dobrý

26. 11. 2016, 17:54

Přidat komentář
tepito
Mám drobnou změnu-cibulku nedávám do těsta(povařená nám nechutnala),ale posypu s ní až hotové knedlíky.

tepito 22. 01. 2010, 06:24

Angel 666
Osmaženou cibulku taky dávám až na knedlíky, do těsta přidávám hrst nasekané petrželky. Dneska knedlíky byly k večeři, tak můžu poslat foto :o).

Angel 666 11. 03. 2010, 19:06

Facebook komentáře