Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Špenátová bábovka

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2912 kalorií, 0.0g cukrů, 158.0g tuků, 90.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, nadrobno nasekaný špenát a nastrouhaný eidam. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přidáme ke špenátové směsi. Vmícháme mléko, sůl a ušlehaný sníh z bílků. Směs vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 200 ° C.

Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 3589x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Špenátová bábovka

Špenátová bábovka

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, nadrobno nasekaný špenát a nastrouhaný eidam. Mouku smícháme s prášk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Špenátová bábovka Link-arrow

Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ahoj, je to jednoduche a veľmi dobře,aspon minule sa mi to podarilo :-) , teraz s toho urobím pomocou silikon formy velikonocne vajíčka, snad sa podaria:-)

Em 06. 04. 2015, 13:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to zaujímave použitie špenatu

07. 09. 2016, 09:47

Přidat komentář
Roxana
Toť zajímavé, s něčím podobným jsem se ještě nesetkala, špenát milujem, mám ale recept na špenátovou nádivku, časem to sem dám. Je také dobrá.

Roxana 17. 12. 2009, 14:17

Facebook komentáře