Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Spišská roštěná

Spišská roštěná
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2328 kalorií, 1.0g cukrů, 166.0g tuků, 190.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso nakrájejte na stejně velké plátky. Po obou stranách je naklepejte, osolte, ochuťte pepřem a lehce poprašte hladkou moukou. Na pánvi rozehřejte máslo a roštěnky z obou stran opečte. Podlijte je trochou vody a poduste doměkka. Během dušení maso obracejte a dle potřeby podlévejte vodou. Na jiné pánvi s troškou oleje orestujte očištěné a na menší kostičky nakrájené papriky s cuketou. Osolte, mírně okořeňte černým pepřem a uchovejte v teple. Bílky vyšlehejte spolu se špetkou soli na tuhý sníh. Měkké hovězí plátky položte do olejem vy mazaného pekáčku, poklaďte sněhem z bílků a posypte najemno nastrouhaným sýrem. Vložte do předehřáté trouby a zprudka zapečte. Hotovou roštěnou servírujte s orestovanou zeleninou a opečenými brambory. Každou porci dozdobte malou snítkou tymiánu.

bookmen

18. 03. 2013, Recept navštíven: 1087x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Spišská roštěná

Spišská roštěná

Hovězí maso nakrájejte na stejně velké plátky. Po obou stranách je naklepejte, osolte, ochuťte pepřem a leh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Spišská roštěná Link-arrow
Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře