Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Středomořská treska

Středomořská treska

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 15min
Nutriční hodnoty
236 kalorií 12.0g cukrů 7.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Nakrájená rajčata, česnek, protlak, pernod, kapary a olivy dáme do hrnce. Podle chuti osolíme a opepříme a pomalu zahříváme. Zatím dáme do hluboké pánve rybí maso a podlijeme je vínem. Přidáme bobkový list, celý pepř a citrónovou kůru a tekutinu přivedeme k varu. Zmírníme oheň, pánev přikryjeme pokličkou a maso dusíme 10 minut. Ryby rozdělíme na nahřáté talíře a udržujeme teplé. Tekutinu, v níž se vařily, přecedíme do směsi s rajčaty, přivedeme k varu a krátce povaříme. Omáčku rozdělíme na ryby. Porce ozdobíe petrželkou a ihned podáváme.


Zdenka Obertová

25. 11. 2009, Recept navštíven: 1932x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobra treska

29. 11. 2016, 19:59

Přidat komentář
dušanka
treska dobre pripravena

dušanka 10. 08. 2016, 21:21

Facebook komentáře