Chybějící obrázek

Středomořská treska

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

236 kalorií
12.0g cukrů
7.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Nakrájená rajčata, česnek, protlak, pernod, kapary a olivy dáme do hrnce. Podle chuti osolíme a opepříme a pomalu zahříváme. Zatím dáme do hluboké pánve rybí maso a podlijeme je vínem. Přidáme bobkový list, celý pepř a citrónovou kůru a tekutinu přivedeme k varu. Zmírníme oheň, pánev přikryjeme pokličkou a maso dusíme 10 minut. Ryby rozdělíme na nahřáté talíře a udržujeme teplé. Tekutinu, v níž se vařily, přecedíme do směsi s rajčaty, přivedeme k varu a krátce povaříme. Omáčku rozdělíme na ryby. Porce ozdobíe petrželkou a ihned podáváme.

přidejte na:
Zdenka Obertová

25. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobra treska
majka 29. 11. 2016, 20:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
katka16031 02. 12. 2018, 11:02