Chybí obrázek

Středomořská treska

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

236 kalorií
12.0g cukrů
7.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Nakrájená rajčata, česnek, protlak, pernod, kapary a olivy dáme do hrnce. Podle chuti osolíme a opepříme a pomalu zahříváme. Zatím dáme do hluboké pánve rybí maso a podlijeme je vínem. Přidáme bobkový list, celý pepř a citrónovou kůru a tekutinu přivedeme k varu. Zmírníme oheň, pánev přikryjeme pokličkou a maso dusíme 10 minut. Ryby rozdělíme na nahřáté talíře a udržujeme teplé. Tekutinu, v níž se vařily, přecedíme do směsi s rajčaty, přivedeme k varu a krátce povaříme. Omáčku rozdělíme na ryby. Porce ozdobíe petrželkou a ihned podáváme.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom dobra treska

29. 11. 2016, 19:59

Chybí obrázek
dobrý recept

02. 12. 2018, 10:02

Přidat komentář
Chybí obrázek
treska dobre pripravena

dušanka 10. 08. 2016, 21:21

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.