Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Studené bramborové knedlíky se zakysanou smetanou a kaviárem

Studené bramborové knedlíky se zakysanou smetanou a kaviárem

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 50min
Nutriční hodnoty
162 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

1. brambory uvaříme ve slupce doměkka
2. mezitím si připravíme omáčku: smetanu smícháme s vínem,
limetkovou šťávou a trochou nasekaného kopru, osolíme,
opepříme a odložíme do ledničky
3. uvařené vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na drobné
kostičky, smícháme s pomazánkovým máslem a nasekanou pažitkou,
osolíme, opepříme a necháme odležet
4. z hmoty vytvoříme malé knedlíčky, které klademe na malé talířky,
zalijeme připravenou omáčkou, ozdobíme kaviárem, popřípadě zelenými bylinkami.


Marek Šťastný

17. 12. 2009, Recept navštíven: 1803x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre knedliky

05. 10. 2016, 21:22

Přidat komentář

Facebook komentáře