Telecí ragú s chřestem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
288
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Maso odblaníme, umyjeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody. K poloměkkému masu přidáme kolečka mrkve, očištěný chřest zbavený tvrdých částí, přikryjeme a vaříme doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zalijeme mlékem, osolíme a za stálého míchání několik minut povaříme. Přilijeme k masu, přidáme hrášek, okořeníme a ještě několik minut vaříme. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou.
Mall15. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.