Telecí řízky v kari omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
584
kalorií
2.0g
cukrů
51.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Řízky naklepeme, okraje nařízneme, posolíme, poprášime kari a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
Vyjmeme z pánve, přidáme na ně máslo, mouku a trochu kari a osmažíme. Přilejeme 4 lžíce vody a smetanu a krátce povaříme. Omáčku osolíme a nalijeme do omáčníku.
Maso posypeme nakrájenými mandlemi, které jsme předtím v troubě opražili.
Jako přílohu podávame rýži.
Tip k receptu
Maso zalévame omáčkou až na talíři podle chuti.
Jozef11. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.