Těstoviny s rukolovým pestem a masovými kuličkami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

3704 kalorií
14.0g cukrů
198.0g tuků
170.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu
Připravíme si kuličky: mleté maso smícháme s nastrouhaným parmazánem(100 g), pepřem, kořením na mleté maso a dosolíme podle chuti. Ze směsi vytvarujeme kuličku o průměru 1,5 – 2 cm a osmažíme je na oleji dozlatova.
Nyní si připravíme rukolové pesto: rukolu omyjeme a dáme do mixéru. Přidáme vlašské ořechy nakrájené nahrubo, asi 2 lžíce olivového oleje, stroužek česneku a strouhaný parmazán. Rozmixujeme na kaši. Osolíme podle chuti a můžeme přidat více rukoly, parmazánu – co budeme chtít.
Do těstovin zamícháme rukolové pesto, rozdělíme na talíře a obložíme masovými kuličkami, nakrájenou mozzarellou a sušenými rajčaty překrojenými na polovinu. Podáváme.

Tip k receptu

Pro bezlepkovou variantu použijeme bezlepkové těstoviny.

přidejte na:
sonizna

06. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Těstoviny máme rádi v jakékoli provedení

heladon 06. 10. 2015, 15:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne cestoviny

Svetlana 06. 10. 2015, 15:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborne prevedenie receptu s cestovinami

majka 08. 10. 2015, 10:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cestoviny vyborne urobene

katka16031 10. 10. 2015, 19:56

Přidat komentář