Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Třený jablkový koláč se sněhem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

4008 kalorií, 200.0g cukrů, 3.0g tuků, 27.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Příprava jablečné náplně:
Čistá jablka zbavená jádřinců pokrájíme na kousky a podusíme s vanilkovým cukrem.
Příprava sněhu:
Bílky s krystalovým cukrem ušleháme nad párou na tuhý sníh.
Tuk ušleháme s cukrem přidáme žloutky, mléko a mouku s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v troubě na 150°C asi 15 minut. Na upečený piškot navršíme horkou náplň z jablek, potom uvařený sníh, posypeme nasekamými ořechy a dáme do trouby asi na 10 minut dosušit na nejmenší výkon.

Hloušková

04. 12. 2010, Recept navštíven: 3590x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Třený jablkový koláč se sněhem

Třený jablkový koláč se sněhem

Příprava jablečné náplně: Čistá jablka zbavená jádřinců pokrájíme na kousky a podusíme s vanilkovým cukrem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Třený jablkový koláč se sněhem Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý jablkový koláč, velmi dobrý

31. 10. 2016, 22:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný jablkový koláč

16. 11. 2016, 11:47

Přidat komentář

Facebook komentáře