Tresčí filety s pomerančovým kuskusem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
5min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2112
kalorií
1.0g
cukrů
58.0g
tuků
54.0g
bílkovin
Příprava
Filety okořeníme.
Kuskus zalijeme 500 ml horké vody a necháme 5 minut stát.
Cibuli smažíme na másle asi 5 minut dozlatova. Poté odstavíme z ohně a přidáme oříšky a rozinky.
Kuskus natřeseme vidličkou a přidáme cibulovou směs, kůru a šťávu z citrónu a polovinu nasekané petrželky. Opepříme.
Kuskus naneseme do pekáčku a na něj položíme rybí filety.
Pečeme 15-20 minut na 200 °C.
Podáváme posypané zbylou petrželkou.
Tip k receptu
Jedna porce obsahuje: 2374 kJ, 42 g bílkoviny, 66 g sacharidů, 16 g tuku, 1,5 g vlákniny.
Podávat můžeme také ozdobené kolečkem pomeranče.
21. 12. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.