Treska se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
784
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
127.0g
bílkovin
Příprava
Rybu omyjeme a osušíme, nasolíme, napepříme a pokapeme citrónovou šťávou a necháme v lednici cca 30 minut. Mezitím si omyjeme, očistíme a nakrájíme zeleninu. vytřeme si zapékací mísu olejem a vložíme do ní rybu a na ni zeleninu. zalijeme kečupem a vínem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme zvolna 20-30 minut.
Tip k receptu
Na talíři můžeme tresku dozdobit čerstvými bylinkami (například petrželkou). Doporučujeme konzumovat s bílým vínem a pečivem nebo toasty.
Petra01. 04. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.