Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Treska se zeleninou

Treska se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
784 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 127.0g bílkovin

Příprava

Rybu omyjeme a osušíme, nasolíme, napepříme a pokapeme citrónovou šťávou a necháme v lednici cca 30 minut. Mezitím si omyjeme, očistíme a nakrájíme zeleninu. vytřeme si zapékací mísu olejem a vložíme do ní rybu a na ni zeleninu. zalijeme kečupem a vínem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme zvolna 20-30 minut.

Bulb Tip k receptu

Na talíři můžeme tresku dozdobit čerstvými bylinkami (například petrželkou). Doporučujeme konzumovat s bílým vínem a pečivem nebo toasty.


Petra

01. 04. 2009, Recept navštíven: 3550x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ľahký a chutný recept

12. 01. 2016, 15:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravená treska

26. 02. 2017, 12:52

Přidat komentář

Facebook komentáře