Tuňákové karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1164
kalorií
2.0g
cukrů
85.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robotu i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.
Přílohy
Podáváme s fazolemi v rajské omáčce, bramborovou kaší nebo listovým salátem.
25. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Špetka chilli, olivový olej
maruskaji 01. 03. 2013, 17:54
© 2024, Railsformers s.r.o.