Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1164 kalorií 2.0g cukrů 85.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robotu i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.
Přílohy
Podáváme s fazolemi v rajské omáčce, bramborovou kaší nebo listovým salátem.


Zdenka Obertová

25. 11. 2009, Recept navštíven: 2248x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Kdysi jsem dělala s kamarádkou a karbenátky byly moc dobré. Jen jsme přidaly špetku chilli a místo slunečnicového oleje použily olivový olej.
Přidané ingredience: Špetka chilli, olivový olej

01. 03. 2013, 16:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
karbanatky su vyborné

29. 11. 2016, 20:07

Přidat komentář
dušanka
dobre je to aj s chilli a olivovým olejom

dušanka 10. 08. 2016, 21:24

Facebook komentáře