Chybějící obrázek

Tuňákové karbanátky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1164 kalorií
2.0g cukrů
85.0g tuků
92.0g bílkovin


Příprava

Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robotu i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.
Přílohy
Podáváme s fazolemi v rajské omáčce, bramborovou kaší nebo listovým salátem.

přidejte na:
Zdenka Obertová

25. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Kdysi jsem dělala s kamarádkou a karbenátky byly moc dobré. Jen jsme přidaly špetku chilli a místo slunečnicového oleje použily olivový olej.
Přidané ingredience: Špetka chilli, olivový olej

maruskaji 01. 03. 2013, 16:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
karbanatky su vyborné

Svetlana 29. 11. 2016, 20:07

Přidat komentář
Chybějící obrázek
dobre je to aj s chilli a olivovým olejom

dušanka 10. 08. 2016, 21:24