Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tvarohový dort BB (broskve, borůvky)

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
1288 kalorií 20.0g cukrů 108.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Do 2 dl mléka namočíme alespoň na 2 hod. vrchovatou polévkovou lžíci želatiny v prášku. Pak dáme do mixéru tvaroh (kostku), máslo, vanilkový cukr a moučkový cukr. Přidáme nabobtnalou želatinu a další 2 dl mléka, které jsme svařili. Vše rozmixujeme do hladka. Do dortové formy nalijeme 1/3 směsi, poklademe piškoty těsně vedle sebe a pokapeme je šťávou z broskvového kompotu. Na to navrstvíme pokrájené broskve z konzervy a opět zalijeme 1/3 tvarohové směsi. Znovu položíme piškoty, pokapeme šťávou a navrstvíme čerstvé borůvky. Na závěr nalijeme zbytek směsi, uhladíme a dáme vychladnout do lednice (nejlépe přes noc).

Bulb Tip k receptu

Výborný osvěžující letní dezert.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

30. 07. 2015, Recept navštíven: 1755x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vychlazený tento dort v hoirkém počasí-vynikající osvěžení

11. 08. 2015, 08:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne osviežujuci kolačik

02. 11. 2015, 12:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné a osviežujúce

05. 11. 2015, 13:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
často robievam tento kolačik, je jednoduchý a osviežujuci

19. 02. 2016, 19:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento koláč robíme často, je velmi chutný a dá sa použiť aj iné ovocie

26. 10. 2016, 09:22

Přidat komentář
Kristína Zawacká
Chtěla jsem se zeptat jak s tou želatinou, to mám dát prostě do misky nebo to nechat na lžíci. Jsem začátečník a vůbec si nevím rady, snad neznim jak bloncka :D

Kristína Zawacká 09. 04. 2017, 07:10

Thumb
Do 2 dl mléka namočíme alespoň na 2 hod. vrchovatou polévkovou lžíci želatiny v prášku.

Veronika 10. 04. 2017, 07:26

Facebook komentáře